H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Saturday, January 15, 2011, 1:11 PM
WEH MULUT PUAKA.

Dear, muluts puaka.


Kau dah kenapa nak kata belakang belakang, HAHA. sgt nk tergelak lah tengok gelagat hang. OKAY, tak akui, memang 'belasan' orang lah jugak yang LIKE fanpage hang. Tapi, tengok lah anti hng punya page berapa orang Like, suka sangats! KAH KAH


Gemok, FUCK YOU.


Aku pun heran sgt dengan hang, kenapa perlu buat demikian? Kalau hang tak buat aku macam tu, tak danya aku nk balas balik sebegini. DASAR BARUUWAAAA


Photobucket
"Kurang hajar, NAH HAMIK SEDAS!" Kata Makcik GaGa.

Ok, BYE.

p/s : terbatal dah niat nak buang perangai marah marah. Cehhh