H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Monday, January 10, 2011, 3:49 AM
SHIT, go away!

Homeworks is shit.
Sebab aku asyik terfikir dia ja masa nk online ni, takut tak sempat buat, lepas tu bisok pergi sekolah pulak lambat, lepas tu masa first bersama dengan Cikgu Anak dara pulakkk. PERGI NERAKA.


Bas Untung Tak Cakap (UTC) is shit
Masa orang tak perlu dia, lima nam lunggok lalu depan mata, masa orang perlu dia gila gila, dia belah cam tu ja dengan perasaan tak bersalah dan tak fikir orang nak naik bas! Hanj.



English Comprehensions Book is shit
Bodoh punya buku, kenapa aku lupa nk bawak blik hanggg? Habis macam mana nk buattt HW. T____________T


Mak ciks Kantin is shit
Hang sengaja kan buat nasik goreng kegemaran aku lambat lambat? So aku terpaksa tunngu nasik goreng tu sampai kematu punggung, then elok baru bak beli loceng suruh pergi perhimpunan dah bunyi! ARGHHHHHH


7Eleven cashier is shit
Aku amik Maggi cup 2.10, Maggi sebundle 5.20, Hang kira kira jadi 6.50. wuh! MMG GOVERNMENT SURUH ROUNDING OFF SAMPAI MACAM TU KA APA?


2011 Lambdians, you are big shit!

"HAHA. Atiqah problems is, she is not interest to study, so she make desicion to married with her bf, but, her bf refuse because he is Erectile Dysfuntion (mati pucuk)." (Aku tak larat gelak weh)


kak mona, teruskan mai lewat. HAHA.

Kelas lambda aku tuh tak lah teruk sgt, hehe. Rasa okay ja lepas dah berpisah dengan zeta! Wuuuu. kepada lamdian yang lain, sorry tak larat nk ghobek fb hangpa then nk save images then nk save. then nk upload. Tikah Ghapaq, telah memprivatekan semua photos dia kerana takut agency pornografi ambil buat vid! Banned! So, aku yang bodoh pi balik balik folder photos org nk cari pic dia.


Pasal dia aku takdak mood nk buh semua gmbaq! WUH -.-" Kepada Hasnieza dan Aqilah, sekali lagi kita jumpakkkk :D Memang BFFFFFFFFFFF smpai mti lah kot kan? Katanya. Okay lah kan, hangpa dua orang tak pisah dengan aku. kalu tidak nanti mesti hang pa rinduuuuuuuu :D

Nah ambik gambaq kawan beik seketui.


Pathumavati, macam mana nk dapatkan pic you tanggeci? HAHA.


Photobucket

"Okay, bye. I tak bagi anak menakan I update blog dah, sebab nanti dia tak study." kata Makcik Gaga.