H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, January 6, 2011, 4:27 AM
Dear Friends.

HELLO SAYANG MY WIFFEY ELFIRA? (tak paham motif. HAHA)


Ap buat? Sihat tak? HAHA. Okay saje just nak tnya. Kita kan kawan? Kawan kena lah ambil berat. Cliche sgt ayat, tapi hakikat hanya segilintir sahaja yang berperangai begitu. Betul. bagi aku la, orang lain no komen.


Kawan lah baik baik kan, selagi boleh kawan? kalau tak dak sapa nak kawan hang? apa hang nak jadi? Okay, hari ni kita boleh pulau pulau orang, sebab apa? Dia tu tak sempurna, dia tu tak cantik. Sebab paras dia tak cantik, hang takmau kawan ngan dia, tapi hang tak tau kawan hng yang cun tak ingat tu lah syaitan. Ambil.


"Takmau lah dia tu, Busuk. Sapa nak kawan". KATANYA. *ciss*



kalau masa baik kan, berkepit tak hingat dunia. Macam depa ja yang bestie. Orang lain tak dak, gitu? HAHA. Kadang aku nak tegelak jugak. Masa baik macam haram jadah, masa bergaduh pun macam haram jadah. Oh please. Annoy.


Kenapa kalau baik macam haram jadah, kalau gaduh cam haram jadah? Ya lah, kalau baik, sampai ketiak kawan pun hang nak ciummmmm, kalau bergaduh? Nah, Mula lah, atas kepala dia pun hang boleh berak kalau boleh kan? CISS. -____-



Memang dah lumrah kan, Kawan lah gula, kawan lah garam, kawan lah sauce, kawan lah chili boh, kawan lah ubat batuk cap 'Loy On Thong' (sejenis ubat herba cina. rumah saya ada. PAHIT CAM BODOH). Kan? kawan boleh jadi manisssss macam gula. ya lah. Sharing things, tolong kita ketika dalam kesusahan kan?


Boleh diharap kalau kita nak mengharap. Dan tak backstabb.



kan seronok kalau kawan semua gulaaaa. Dan manis macam biskut? Heh heh. Sedap sangat kalau biskut bawak pergi sekolah then komgsi ngan kawan. Sumpah rasa sedap. Tambah pulak dengan hostelian yang dapat biskut macam Suku Kaum Jakun yang susah nak jumppa semua tu, tapi kalau kita makan kat rumah, ade ke nak habis? HAHA. Tak punya. Tah tah masuk angin.


Motif entry ini, macam touching tounching pulak kan? HAHAH. Sebenaqnya motif entry disini cuma nak cerita saya dah memang konfirm sure ade BESTIE (kawan baik) LELAKI BARU! haha. gelak. Tak penah penah :)


HAHA, dia panggil aku;

YA NERD. :)

Okay lah. Bye.


So you?