H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Thursday, November 4, 2010, 4:16 AM
Ailyl MysteryGiveaway! :D


Dum dum dum dum tak ! :D

okay, kenapa entry begini bertajuk begitu? Ahaha, kenapa? tolong jangan marah, saya baru saja join Contest dekat blog Ailyl tuu, alaaaa. yang blog kiut kiut tuu? Blogger dia pon macam ulzangg korea. Haa? Ulzangg tu apa? tah, tnya fatin, saya ikut je. Ahhau! :D


Cas confused Pictures, Images and Photos

"Eh Blog Ailyl? Blog mana ni? Tak penah bukak punn"

Bodoh, Blog ni haaaaaaa. CLICK

Eh, hang rasa hang buleh menang ka dengan follower pon besar tahi hidong? Oh gosh, jahat nya kamuuu jahatnya kamuuu! Sampai hati weh kata dekat aku, aku saja saja ja join contest tuu, disamping blog aku dapat terupdate khen? daripada tak terupdate langsung? Ufffft! -.-

okay, kat contest tuh dia bagi kita doodle tauu, dia suruh kita makeup ngan colour doodle itu. Aww, pndaikah aku? Comot nak mati, namun begitu, aku nak upload jugak doodle yang aku colour terbabit. UHHHHHU, :D



Haaaa, inilah dia orang Parkinson buat kerja -.-"

Hahah, Okay, syarat contest tuh dia kena cerita kenapa aku colour/makeup doodle ni cam tu? Kenapa Kenapa?

1) Aku bubuh colour dark brown kat rambut doodle yang comel itu, Uuuuuuw, Ini kerana saya ingin gambarkan doodle tuu, Ailyl, kalu tak percaya. Rambut Ailyl bukannya hitam sangat pun kan? :D

2) Aku letak highlight kat rambut dia colour chestnut brown, nak bagi lagi nmpak vogue the vaaah! amboii, KELAS TAK NAMA WARNA ITUU?

3) Then, aku letak singlet hot yang ada tulis 'ailyl' tu colour hitam, Eh, hitam kan seksi :D Siap ada gliter gliter sikit colour putihh

4) Then, seluar dia aku letak colour pink, Aww, hot pink nok? Siap ada labuci putih putih kat 'kaki' seluar tu? aku letak macam tu sebab aku suka. Aww, sebijik cam Madonna punya, Tak tipuuuu *HAHAH

5) Then, Kasut tuh, aku biarkan putih tapi aku letak tali kasut tu kaler pink jugak! HAHA, pink kan hot, Ailyl bukan suka pink ka? background Layout dia Pink jaaaa. *pandai pandai*

6) Haa, then aku letak pulak eye shadow dia colour biru, Colour biru muda dekat bahagian bawah, colour biru tua dekat bahagian atas, *Haa, mampuss, ape lah jadi kalu aku mekap orang betui betui :D

7) Then aku letak mascara Magnum Power Lash kat dia, alah, yang jenama 'Maymiezan' itiew?



Tak cukup dengan itu, aku bubuh pulak bulu mata palsu saiz 36, *adaka?* saiz dia lebih kurang bulu mata unta. Ahaha

8) Bijik mata pulak, aku letak colour gila punya biru, Haaa. Kalu hangpa pi kedai nak cari colour camni, habaq kat tokay tu nak kaler biru yang paling terang, Kalu buleh biru yang buat orang ingat kita nak cari gadoh.

9) Blusher pulak of course lah colur pink kan? Takkan lah biru kan? Puaka gila lahh dah la mata biru, Shadow biru. Haha, so aku letak pink, nampak lah fresh sikit kan? Layang layang jeh, takyah letaak gila teruk. *tipu*

10) Then aku letak sedikit lipstik rona merah terang. Yaa, aku nak tampilkan imej klasik lah sikit kan? Ala ala tahun 70 an! HAHA, Aisey, nasib Ailyl tak lukis doodle niey pakai sunglasess, kalu tidak, Pop Yeah Yeah babe, :D

11) Lat sekali, aku letak sedikit accesories kat kepala dia, letak penyepit rambut bentuk Ribbon. Uuww, Aillyl kan suka ribbon? stu, tengok je kat cursor blog dia tuu, Ahaha *sekali lagi mandai mandai*

12) Baju yang macam ni sesuai nak pergi bersukan, jogging or wadeyyvaa. *Pergi jogging harus mekap 17 inci kah?* Eh, haruslah, kan nak pompuan sentiasa nak nmpak cantik. *Sekali lagi mandai mandai* HAHAHA. tah. no komen :)

Okay, itu saja la yang mak andam Hamizan nak cerita hari ni, Mak Andam? Hahahahahahahaha, gelak guling guling woi! :DD

okai, till then,

babaiii :D

p/s: Eh, lepas tengok aku mekap kat ats, hang rasa Lady Gaga nak amik aku jadi tukang mekap peribadi tak? *tukang mekap?* HAHAH.


"hamizan, tolong mekap akak. Auuuu!" kata GAGA.

p/s: Eh, Ailyl kalu ditakdirkan I tak menang pun takpe lah, I nak jadi make up artist Lady Gaga. AHAHAHA. Kenyataan mintak penerajang. :)