H 4 M I Z 4 N N
Le' Disclaimer



Hello guise.
I'm 17.
That's all

+FOLLOW D'BOARD

Please kindly hover the image.
Meet my owner:-
Hamizan Zaainol:-)
Penangite.
Contact me: Twitter?

Me?

No, I'm not the one you're looking for.

Somethings better left unexplained.


Older Post Newer Post
Friday, October 29, 2010, 3:03 AM
Bona Mana Bona Mana

HELLO! :)


hari khamis dah cuti Deepavali. Kemarin aku teman yuva pi beli sari. Aww. sakit kaki gila jalan ngn dia, ada ka patot, dia suroh aku msok fitting room ngn dia, aihh! tak nak lahh. tau la kita ni loving kan.

photo credit here

ceitt! berani kau nak masuk fitting room dengan ank aku yuva! kau tak buleh makan capati Deepavali ni! *ala ala drama tamil* tidak lah. melawak je :)


okay. tutop mukadimah. nahh, hari khamis ni dah cuti, kiranya minggu depan sekolah 3 hari ja laaa. pastu sekolah lagi seminggu, then cuti terusss. Wee. gigih tak aku kira cuti? HAHAH.

aloh, buat mcm aku rajin gila pi sekolah kalu hari cuti. HAHAH. ney, tadi hangpa bngun pukoi berapa? haaaa, aku bangun pukoi 2 terus, naak kata apa? blame nabiha, pasai dia aku tidoq pukoi 5. kata naaak online konon.




Bona mana Bona mana Bona mana Bona mana. Wuuu. mulot aku adyik terkumat kamit lagu tuuuu ja dua tiga hari ni. HAHAH. okay, sorry fatin, K-pop best jugak kan?

babai :D

eh, sat. muka aku ada macam korean sikit tak? AHAHAHA. pulak.